10W i taket

Allt börjar falla på plats. En liten del av min dröm är ingen dröm. Det är ett mål. Ett mål som jag och min vapendragare ska nå.
Jag är, efter många motgångar, noga med att inte ta ut segern i förskott. Man måste tyvärr förlita sig på människorna i sin omgivning ibland.
Det finns för mycket som kan, och stoppar en påvägen. Pengar är en sådan detalj. Fan vad mycket ångest just pengar har givit mig. Just för att det är en enorm drivkraft.

Jag har länge hållit mig över ytan pga att jag vill ha pengar, och därför jobbar och håller mig hyffsat sysselsatt. Tvingas även in i sociala situationer, som jag inte hade gjort om jag inte behövde.

Håll mig nu igång, käre arbetarbroder, vi måste hjälpa varandra. Framöver kommer vi kunna ge allt skit ett stort djävla pinger. Iaf för en liten stund.
Det kommer troligtvis vara värt allt skit man står ut med.

På tal om annat måste jag nämna herr Göran Persson, som tydligen fortfarande plockar ut en ofattbar pension, även fastän han fortfarande jobbar på annat håll. "Pengarna går till företagen", enligt DN. Jaha?
En vanlig företagare (konsult som Göran själv vill kalla det), tar, vad jag vet, ut en egen lön ifrån företaget varje måndad. Eller ska även dom kunna pensionera sig med ca hundratusen i månaden, och samtidigt driva företag, och få in pengar som läggs på hyllan?

Herr Göran vill givetvis leva gott på oss skattebetalare, samtidigt som han drar in feta pengar som konsult. Pengar som han kan lägga undan med gott samvete.
Helt enligt reglerna, visst. Jag trodde inte ens en sossegubbe kunde vara en sådan hycklare.
Skitsnack | | Kommentera |
Upp